Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Gratis workshops en trainingen over opvoeden en opgroeien

In september start het Preventie Platform Jeugd weer met workshops en trainingen gericht op opvoeden en opgroeien. Zo begint er een weerbaarheidstraining, is er 22 september een informatiebijeenkomst over hoogbegaafdheid en kunnen tienermeiden meedoen met de training ‘Durf je wél’.

De trainingen vinden plaats in Berkelland of in 1 van de omliggende gemeenten en zijn gratis. Meer informatie vindt u op de website van het Preventie Platform Jeugd:

Over het Preventie Platform Jeugd

Het Preventie Platform Jeugd is een samenwerking van verschillende (zorg) organisaties en de gemeenten Aalten, Berkelland, Oost Gelre en Winterswijk. Zij organiseert het hele jaar door allerlei (gratis) trainingen en workshops over opvoeden en opgroeien.