Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Terug naar het overzicht

Heerlijk Thuis in Huis: in gesprek over woongeluk

Hoe kunt u zo lang mogelijk veilig, comfortabel en duurzaam blijven wonen? Dat is de vraag die centraal staat binnen Heerlijk Thuis in Huis. Een project waarbij vrijwillige wooncoaches graag bij u thuis komen om in gesprek te gaan over uw huidige én toekomstige woonwensen. En u gratis advies geven welke slimme oplossingen er voor uw woning zijn.

Heerlijk Thuis in Huis is een initiatief van de gemeenten Berkelland, Aalten en Oude IJsselstreek, in samenwerking met de partners Agem energieloket, Kruiswerk Achterhoek en Liemers en Zlimthuis. Met dit project willen we inwoners van 50 jaar en ouder in Berkelland op weg helpen hoe u van uw fijne huis een toekomstbestendig thuis kunt maken.

Klaar voor de toekomst

Woensdagavond kwamen alle vrijwillige wooncoaches van de 3 gemeenten en de partners samen in het gemeentehuis van Aalten voor de officiële aftrap. Met elkaar werd gesproken over hoe belangrijk het is om tijdig stil te staan bij de vraag of je woning klaar is voor de toekomst. En dat je daar je eigen keuzes in kunt maken. Dat is ook wat wethouder Arjen van Gijssel benadrukte tijdens de aftrap: “Het gesprek alleen is al ontzettend waardevol en prachtig om te doen.”

De vrijwillige wooncoaches gaven aan dat ze enthousiast zijn om hierover met inwoners in gesprek te gaan. Uitgebreide informatie over Heerlijk Thuis in Huis vindt u op de website www.thuisloket.nl.