Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Terug naar het overzicht

Informatiebijeenkomst leven met Parkinson, themabijeenkomst euthanasie

Deze Bijeenkomsten worden georganiseerd door Netwerk Palliatieve Zorg Oost Achterhoek.

Leef nu, denk na over later op 17 september Neede

Samen met Parkinsonnet Achterhoek organiseert het netwerk Palliatieve Zorg Oost Achterhoek  op 17 september een gratis informatiebijeenkomst in De Kronenkamp, Neede. Het is een bijeenkomst waarin stil wordt gestaan bij vragen die een diagnose als Parkinson bij je kan oproepen. Zowel praktische vragen als vragen op geestelijk vlak. Er zijn stands en presentaties van onder andere een notaris en stichting Willem over levensvragen. U kunt kiezen om naar het ochtendprogramma van 10.00 tot 13.00 uur te gaan of naar het middagprogramma van 13.30 tot 16.30 uur.

Café Doodgewoon Oost Achterhoek 4 oktober Borculo

Café Doodgewoon is een ontmoetingsplek waar thema’s over palliatieve zorg besproken worden. Het is een trefpunt voor mensen met een ongeneeslijke ziekte, hun familie, vrienden en andere belangstellenden uit de gehele Oost Achterhoek. Op dinsdagmiddag 4 oktober organiseert het Netwerk Palliatieve Zorg Oost Achterhoek bij Kerkemeijer in Borculo een gratis bijeenkomst met als thema euthanasie.

De inloop is vanaf 14.15 uur, het programma duurt van 14.30 tot 16.00 uur. Aanmelden is niet nodig, iedereen is welkom. Voor meer informatie kunt u bellen naar 06-22243393. Café Doodgewoon is een initiatief van het Netwerk Palliatieve Zorg Oost Achterhoek.