Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Terug naar het overzicht

Kom naar de inloop in Eibergen

Woont u in Eibergen of Rekken en heeft u ideeën en/of vragen over uw woonplaats, buurt, over prettig wonen en samen leven? Kom dan naar de wekelijkse inloop van contactpersoon Inge Waarlo en welzijnsmedewerker Ellis van Doorn in dorpshuis de Huve in Eibergen. U hoeft zich van tevoren niet aan te melden. De koffie staat klaar!

Inge Waarlo: “Ik ben de gebiedscontactpersoon van Eibergen, maar ook van de buurtschappen die hier omheen liggen en van Rekken. Ik ben het eerste aanspreekpunt voor al uw vragen of initiatieven. Heeft u ideeën over hoe we dit gebied nog mooier, leuker, beter of duurzamer kunnen maken? Zoekt u mensen of organisaties om mee samen te werken aan uw plan? Bent u benieuwd naar wat er al speelt in uw eigen wijk of kern? Wees welkom en kom naar onze inloop.”

Ellis van Doorn: “Ik ben de welzijnswerker in dit gebied. Wilt u weten wat er voor u te doen is in Eibergen en omgeving? Of wilt u wat meer weten over vrijwilligerswerk of mantelzorg? Kom langs! Of als u wilt deelnemen aan een activiteit of behoefte heeft aan meer sociale contacten, maar niet weet waar of hoe. Ook ben ik graag in contact met maatschappelijke organisaties om vraag en aanbod en ideeën bij elkaar te brengen. Kortom, alles wat met welzijn te maken heeft, is bespreekbaar.”

Wanneer is de inloop?

Elke dinsdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur in dorpshuis De Huve in Eibergen.

Welke vragen kunt u tijdens de inloop stellen?

U kunt allerlei vragen stellen over uw buurt en u kunt uw ideeën voor een fijne leefomgeving delen. Bent u op zoek naar informatie over activiteiten, welzijn, ontmoeten of gezondheid? Kom dan gerust naar onze inloop. Lukt het niet om naar de inloop te komen, maar heeft u wel een vraag? Bel ons dan.
Inge Waarlo: 06-18201194
Ellis van Doorn: 06-19689305