Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Terug naar het overzicht

Landmeters van Kempkes Landmeten verrichten metingen

Deze maand zijn landmeters van het bedrijf Kempkes Landmeten op pad in de gemeente Berkelland om nieuwe of gewijzigde gebouwen in te meten. Deze meetwerkzaamheden worden uitgevoerd in het kader van de Wet Basisregistraties Adressen en Gebouwen (BAG).

Om aan de wettelijke plicht te voldoen moet de gemeente Berkelland nieuwe en gewijzigde gebouwen in laten meten. De gemeente Berkelland heeft Kempkes Landmeten de opdracht verleend om deze gebouwen in te meten. Voorbeelden hiervan zijn het inmeten van nieuwbouw, een uitbreiding van een woning, bedrijfsgebouw, bijgebouw, enzovoort. De metingen hebben uitsluitend betrekking op de buitenzijde van de gebouwen.

Welke medewerking vragen wij van u?

Het inmeten van gebouwen kan vaak niet vanaf de openbare weg. Voor een goede meting kan het noodzakelijk zijn om het perceel te betreden. Hiervoor zal de landmeter zich melden bij de gebruiker van het gebouw. De landmeter kan zich legitimeren. Wij vragen voor deze metingen uw begrip en medewerking. 

Meer informatie

Heeft u vragen over de meting? Dan kunt u contact opnemen met de heer J.W.M. Aarsen van de gemeente Berkelland via 0545-250 250.