Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Terug naar het overzicht

MaxX Praktijkonderwijs en jongerenwerkers willen álle leerlingen laten stralen bij gala

MaxX praktijkonderwijs geeft 11 juni weer een feestelijk gala voor de uitstroomleerlingen. Dit doen ze in samenwerking met jongerenwerk Skillz uit Haaksbergen en jongerenwerk Jimmy’s uit Berkelland. Om álle leerlingen te laten stralen, vragen ze om hulp.

Vorig jaar beschikten niet alle leerlingen over geschikte galakleding. Om hier verandering in aan te brengen zoeken de initiatiefnemers particulieren en bedrijven die willen bijdragen aan deze onvergetelijke avond. Oud-leerlingen zijn gevraagd om de leerlingen te voorzien van feestelijke haarstyling, maar voor kleding en deskundige make-up is nog hulp nodig.

Breng uw kleding langs of neem contact op

Wilt u bijdragen? Kleding kan tot uiterlijk 27 mei gebracht worden naar de Jimmý’s locaties in Berkelland, Skillz Haaksbergen of MaxX Onderwijs in Neede. Heeft u vragen of wilt u hulp bieden? Neem dan contact op met Bart van der Burg via 06-1413 2505 of per e-mail: b.vanderburg@wijkracht.nl. Elke bijdrage is van grote waarde en wordt zeer gewaardeerd.

Over MaxX Praktijkonderwijs

MaxX Praktijkonderwijs is een school die zich richt op praktijkgericht onderwijs voor jongeren die extra ondersteuning nodig hebben in hun leerproces, met als doel een goede voorbereiding op de arbeidsmarkt of vervolgonderwijs.