Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Terug naar het overzicht

OER-ondernemers Geesteren: de Berkellanddag was fantastisch. Bedankt!

Gezelligheid, informatie delen, verbindingen leggen en lekker eten gingen hand in hand op de Berkellanddag op 11 mei. Wethouder Arjen van Gijssel en dagpresentator Johan Godschalk openden de Berkellanddag over het thema ‘Samenwerken in Berkelland’.

Versboerderij Daalwiek, Bloemen- en zorgboerderij De Scholte, HertenHoeve de Lavei en Janet’s KEETering presenteerden zich bij Baan in Geesteren. Integrale kavelruil, en ‘Wat levert een keukentafelgesprek met een erfadviseur op?’ kwamen ook aan bod.

Daarna ging het met de huifkar naar Wijnhoeve Kunneman en De Melktap om workshops te volgen over: Leefbaarheid en naoberschap in het buitengebied: wat is dat? En hoe houden we het buitengebied leefbaar? En Ken uw gast: hoe in te spelen op motivaties, wensen en interesses van recreanten en toeristen in de Achterhoek en Berkelland?

Na terugkeer bij Baan stond een heerlijke lunch te wachten, die verzorgd was door de OER-ondernemers: aspergesoep van Baan, allerlei proeverijen verzorgd door Janet KEET-ering van versboerderij Daalwiek, Bloemenboerderij De Scholte, Hertenhoeve De Lavei en een proeverij van desserts van Versboerderij Daalwiek. Kortom een heerlijke Berkellanddag!