Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Plannen voor skatepark de Maat

Op 29 september bent u van harte welkom om te komen kijken naar de uitgewerkte plannen voor het vernieuwde skatepark op de Maat. Al 2 jaar is een groep jongeren samen met jongerenwerk en de gemeente Berkelland bezig om op deze plek een nieuw skatepark te realiseren. De plannen zijn nu zover dat we u graag hierover bijpraten.

Op 29 september tussen 15.00 en 16.00 uur bent u van harte welkom op de Maat in Eibergen, tussen het Koeweidepad en de Wemerdijk. U kunt dan de tekening bekijken waarop de plannen te zien zijn. Ook is er alle ruimte voor het stellen van vragen aan de aanwezige jongeren, jongerenwerk of de gemeente Berkelland.