Reizende fototentoonstelling 'Mantelzorger voor elkaar'

Wethouder Gerda ter Denge opende op 10 november samen met enkele mantelzorgers de reizende fototentoonstelling ‘Mantelzorger voor elkaar’. In beeld en tekst krijgt u een inkijkje in het leven van een mantelzorger. U ziet hoe onmisbaar je als mantelzorger voor de ander kunt zijn. Maar ook: hoeveel liefde mantelzorg geeft.

De verhalen van de mantelzorgers en meer informatie over deze reizende fototentoonstelling kunt u teruglezen op de website: www.gemeenteberkelland.nl/mantelzorg.

De foto’s zijn tot en met 6 december te zien in het park rond het gemeentehuis. Vervolgens reist de tentoonstelling elke 4 weken verder: van Neede (Kronenkamp), naar Eibergen (de Maat) om in Ruurlo te eindigen. Culturije, Parlijn en fotograaf Anja Onstenk hebben meegewerkt aan de totstandkoming van deze fototentoonstelling.