Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Schoolgebouw Wheemerstraat Neede wordt gesloopt

Het voormalige schoolgebouw, aan de Wheemerstraat 15a in Neede, staat al geruime tijd leeg. Het gebouw is in slechte staat en het is niet mogelijk om het gebouw op te knappen en een andere functie te geven. Het college van B&W heeft daarom voorgesteld aan de gemeenteraad om het gebouw te laten slopen. De gemeenteraad beslist hier naar verwachting in december over.

Omdat dit proces zorgvuldig moet worden doorlopen, zal de sloop niet voor maart 2023 plaatsvinden. Zo moet er bijvoorbeeld nog een aanvullend onderzoek naar asbest gedaan worden. Na de sloop wordt het perceel ingezaaid met gras, omdat er nog geen concrete plannen zijn voor herbestemming van dit perceel. Daar wordt de komende tijd aan gewerkt.