Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Terug naar het overzicht

Seniorenhuisbezoek voor inwoners uit 1947 en 1953

Inwoners geboren in 1947 en 1953 hebben een brief van wethouder Betsy Wormgoor ontvangen over een seniorenhuisbezoek. Wilt u zich aanmelden voor een huisbezoek? Doe dit dan uiterlijk vrijdag 15 september. Bij de brief zit een aanmeldformulier.

Wat houdt het huisbezoek in?

Mensen willen het liefst zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen. Dit is uw en ook ons uitgangspunt. Niet iedereen kent de mogelijkheden in de eigen woonplaats of gemeente die hier positief aan bijdragen. De seniorenhuisbezoeker informeert u hierover bij u thuis.

Onderwerpen

Tijdens een huisbezoek komen onderwerpen aan bod op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Ook kan de veiligheid in en om het huis ter sprake komen en kan er gekeken worden naar de toekomst: kan ik hier nog wel blijven wonen als mijn gezondheid achteruitgaat of is het verstandig om te gaan verhuizen? Uiteraard kan men ook zelf gerichte vragen stellen over een bepaald onderwerp.

Kosteloos

De seniorenhuisbezoekers zullen hun bezoeken plannen in de maanden oktober, november en december. Aan het huisbezoek zijn geen kosten verbonden.

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Wim Staargaard: 06-4716 0107 of Ellis van Doorn: 06-1968 9305 van Voormekaar.