Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Terug naar het overzicht

Spoorwerkzaamheden in Beltrum en Ruurlo van 22 tot 30 mei

In opdracht van ProRail wordt vanaf zaterdag 21 mei 01.00 uur tot en met maandag 30 mei 05.00 uur in verschillende gemeenten aan het spoor tussen Zutphen en Winterswijk gewerkt. Ook in Ruurlo en Beltrum worden werkzaamheden uitgevoerd die nodig zijn om het spoor in goede conditie te houden. Tussen de Vordenseweg en Golsweg (N315/N319), ter hoogte van Strikkendieksken, Foekendijk en tussen Reurinkweg en Kempersweg wordt het spoor vernieuwd en overwegen heringericht.

De werkzaamheden zullen zowel overdag als in de nacht plaatsvinden. Aan de zuidzijde van station Ruurlo (parkeerterrein) en langs het spoor aan de Spoorstraat (bedrijventerrein Venterkamp) wordt een werkterrein ingericht met bouwketen voor gereedschap en opslag dwarsliggers.

Wegomleidingen

Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren, is het noodzakelijk om sommige wegen (tijdelijk) voor alle verkeer af te sluiten. Omleidingsroutes worden met borden aangegeven.

Gevolgen voor het treinverkeer

De werkzaamheden hebben gevolgen voor het treinverkeer. Wilt u reizen met de trein? Kijk dan voor de actuele reisinformatie op www.ns.nl. Of kijk op 9292 voor een reisadvies op maat, via www.9292.nl of telefonisch via 0900 – 9292 (€0,70 per minuut)

Spoorwerk in uw buurt

Op www.prorail.nl/spoorwerk kunt zien wanneer in uw buurt aan het spoor gewerkt wordt.