Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Startersevent Berkelland & Lochem

Er komt veel op je af als je een bedrijf wilt starten of pas gestart bent. Als starter ben je op zoek naar allerlei relevante informatie, kennis en nieuwe mensen die je verder kunnen helpen. Dat bieden wij jou in één middag met dit Startersevent.

Details Startersevent

Het Startersevent wordt georganiseerd door de ROZ groep samen met de gemeenten Berkelland en Lochem. Maar ook als je uit een andere (Achterhoekse) gemeente komt ben je van harte welkom.

• Workshops over verschillende startersthema’s
  • Kennisplein met organisaties en bedrijven die je kunnen helpen bij de start
  • Ervaringsverhalen van ondernemers
  • Kennismaken met andere starters
  • Opening door wethouders Hans van der Noordt (Berkelland) en Eric-Jan de Haan (Lochem)

Meer informatie

Kijk voor aanmelden en meer informatie over het Startersevent op de website van de ROZ groep.