Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Terug naar het overzicht

Te koop: 6 bouwkavels op plan Elbrink II in Borculo

De gemeente Berkelland verkoopt 6 bouwkavels op plan Elbrink II, De Leenkamer in Borculo. Belangstellenden hiervoor kunnen vanaf 2 april tot en met 17 mei 2024 (17.00 uur) – uitsluitend digitaal via de website van de gemeente Berkelland – hun interesse melden voor de aankoop van 1 van de 6 beschikbare kavels aan De Leenkamer 21-31 in Borculo.

De kavels zijn gelegen aan de zuidelijke rand van Borculo in de woonwijk Elbrink II. De beoogde woningen liggen in een cirkel die grenst aan de voormalige rioolwaterzuivering (RWZI). De wijk is hier ruimtelijk opgezet met aandacht voor groen en waterberging.

2 kavels 2^1 kap en 4 kavels vrijstaand

Er zijn 2 kavels bestemd voor 2^1 kapwoningen en hebben een grootte van respectievelijk circa 395 m2 (kavel 1) en 381 m2 (kavel 2). Prijs vanaf € 95.250,- exclusief btw.
De overige 4 kavels zijn bestemd voor de bouw van een vrijstaande woning. De grootte van deze kavels varieert tussen 525 m2 en 650 m2. Prijs vanaf € 144.375,- exclusief btw.

Regels inschrijving

  • Gegadigden kunnen zich uitsluitend melden via het digitale formulier op www.gemeenteberkelland.nl/kavelselbrink.
  • Inschrijving is mogelijk vanaf 2 april tot vrijdag 17 mei 2024, 17.00 uur. Later ingediende inschrijvingen worden niet in behandeling genomen.
  • Bij meer dan 1 inschrijving bepaalt de notaris door middel van een openbare loting de rangorde van de aanmeldingen voor de beschikbare kavel.

Opvragen kavelbrochure en overige informatie op website

De kavelbrochure Elbrink II is op te vragen bij Hans Rouwenhorst, medewerker Vastgoed en Grondzaken, 0545 250 250 of hans.rouwenhorst@gemeenteberkelland.nl. De overige informatie als inschrijvingsvoorwaarden, algemene voorwaarden, omgevingsplan en dergelijke zijn te vinden op www.gemeenteberkelland.nl/kavelselbrink.