Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Terug naar het overzicht

We zien elkaar in Berkelland: Avond voor verenigingen, vrijwilligersorganisaties en inwonersinitiatieven

De eerste editie van ‘We zien elkaar in Berkelland’ was een succes. Daarom organiseren het Naoberfonds, Platform Vrijwilligers en de Bedrijvenkring Berkelland voor de tweede keer een avond om elkaar te ontmoeten en inspireren op donderdag 8 december. Is uw organisatie er ook bij? Er is plek voor maximaal 75 personen, u kunt zich per organisatie met maximaal 2 personen aanmelden via berkelland-doet@gemeenteberkelland.nl.

De avond vindt plaats in het gemeentehuis in Borculo en start om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur). Aanwezig zijn onder meer enkele Berkellandse bedrijven, leden van de adviescommissie van het Naoberfonds en het Platform Vrijwilligers.

We starten met enkele inspirerende bewonersinitiatieven die u meenemen in het traject van idee tot realisatie van hun project. Ook vertellen jongeren over hun vrijwilligerswerk en wat hen drijft om vrijwilligerswerk te doen. Daarnaast is er volop gelegenheid om te netwerken en voor gesprekken met de Bedrijvenkring, Ideeëndokter Johan Godschalk en het Platform Vrijwilligers.