Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Terug naar het overzicht

Webinar financieel opvoeden voor ouders en opvoeders op 30 maart

Op 30 maart om 19.30 uur kunt u deelnemen aan het webinar Financieel opvoeden.
Tijdens het webinar krijgt u handvatten om uw kind zo goed mogelijk financieel voor te bereiden op de toekomst. Het Preventie Platform Jeugd verzorgt deze workshop voor ouders/opvoeders uit de gemeente Berkelland en omliggende gemeenten. Deelname is gratis.

Tijdens het webinar krijgt u tips en adviezen hoe u met uw kind in gesprek gaat over geld, armoede en schulden. Ook komen lastige vraagstukken en stellingen over omgaan met geld aan de orde. Verder worden thema’s als zakgeld, waarde van geld en hoe u uw kind financieel kan voorbereiden op de toekomst besproken. Of u het zelf financieel slecht of goed hebt, dat maakt niet uit. Het gaat erom wat we onze kind(eren) meegeven in de opvoeding.

Meer informatie en aanmelden

Aanmelden kan tot 23 maart via de website van het Preventie Platform Jeugd. U ontvangt dan een link om het webinar thuis te kunnen volgen. Het webinar is op 30 maart om 19.30 uur.

Over het Preventie Platform Jeugd

Het Preventie Platform Jeugd is een samenwerking van verschillende (zorg)organisaties en de gemeenten Aalten, Berkelland, Oost Gelre en Winterswijk. Het Platform organiseert cursussen, trainingen en andere activiteiten voor ouders en professionals in de Oost-Achterhoek over allerlei opvoedthema’s.