Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Welzijnsraad vergadert 14 september

De Welzijnsraad vergadert in september in het gemeentehuis van Berkelland, aan de Marktstraat 1 in Borculo. Deze vergadering vindt plaats op woensdag 14 september 2022 om 20.00 uur. U bent van harte welkom om deze vergadering bij te wonen.

Voorafgaand aan deze vergadering is er van 19.30 tot 19.45 uur een inloop-/spreekuur en kunt u vragen stellen of een onderwerp bespreekbaar maken. Wilt u hiervan gebruik maken, dan moet u dit – uiterlijk de dag van de vergadering om 16.00 uur – melden door te bellen naar de gemeente Berkelland: 0545-250 250. De ingebrachte voorstellen bespreekt de Welzijnsraad in de vergadering.

Onderwerpen in de vergadering

Op de agenda van 14 september staan onder andere de volgende agendapunten:

• Kennismaking met wethouder Betsy Wormgoor
  • Afstemming en afspraken Welzijnsraad en ambtelijke  organisatie
  • Terugkoppeling uit bijeenkomsten

Wat doet de Welzijnsraad

Bent u nieuwsgierig naar wat de Welzijnsraad de afgelopen tijd heeft gedaan? Kijk voor meer informatie op de webpagina van de Welzijnsraad en/of e-mail naar welzijnsraad.berkelland@kpnmail.nl.