Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Terug naar het overzicht

Wethouder Van der Noordt legt eerste steen in Oudestraat

De werkzaamheden voor de herinrichting Het Groene Hart in Neede zijn gestart. Op 5 juni is de start van de herinrichting gevierd door het leggen van de symbolische eerste steen door wethouder Hans van der Noordt.

Sinds 13 mei is de Oudestraat afgesloten voor doorgaand verkeer. Dit vraagt aanpassing van omwonenden, ondernemers en het winkelend publiek. Wethouder Hans van der Noordt: “Tot op heden is er begrip voor de werkzaamheden. Daarnaast zien we sterke betrokkenheid van eenieder bij de verbeteringen waar we momenteel aan werken.”

Werkzaamheden op schema

Momenteel liggen de werkzaamheden voor het opknappen van de Oudestraat, Ten Caoteplas, Trao Stege en het Vlearmoesplein op schema. De eerste contouren van de nieuwe inrichting beginnen al zichtbaar te worden. “Deze herinrichting belooft een verbetering te worden voor de leefbaarheid en toegankelijkheid van het gebied”, aldus wethouder Van der Noordt.

Meer informatie

Op woensdagmiddagen is er van 13.00 tot 16.00 uur een inloop bij de projectlocatie aan de Oudestraat 40 in Neede. Daar zijn medewerkers aanwezig die meer informatie kunnen geven of vragen kunnen beantwoorden. Daarnaast kan contact opgenomen worden met omgevingsmanager Ankie Wessel. Haar contactgegevens zijn beschikbaar via de projectapp, waar ook meer informatie over het project te vinden is. Via onderstaande qr-code is de app te downloaden: