Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Terug naar het overzicht

Wij zoeken sportkampioenen!

De nieuwjaarsreceptie en de huldiging van kampioenen is in een nieuw jasje gestoken. We combineren deze 2 evenementen. Op 9 januari vanaf 19.30 uur organiseren we de nieuwjaarsreceptie in het restaurant van het gemeentehuis in Borculo. Deze avond zetten we de kampioenen van 2022 in het zonnetje. Ook de criteria voor de huldiging zijn aangepast. De oude opzet van het kampioenenbal is daarmee komen te vervallen.

We huldigen tijdens de nieuwjaarsreceptie de sportkampioenen die in 2022 een gouden medaille hebben gewonnen tijdens een nationaal, Europees- of wereldkampioenschap of Olympische Spelen. Om geen sportkampioenen over te slaan, vragen wij uw medewerking.

Meld kampioenen aan!

Kent u een persoon of team, of bent u het misschien zelf, die in 2022 kampioen geworden is op sportief gebied? Geef het aan ons door vóór 15 december 2022.

U kunt personen of teams aanmelden als zij voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • de persoon of het team is gevestigd in de gemeente Berkelland.
  • de persoon of het team heeft een eerste prijs (gouden medaille) behaald tijdens een nationaal, Europees- of wereldkampioenschap of Olympische Spelen.
  • het kampioenschap moet erkend zijn door een (landelijke) bond.
  • de prestatie moet door de persoon of het team zelf verricht zijn, de eigenaar van bijvoorbeeld een rashond of bijzondere vogel komt niet in aanmerking.

Een kampioenen aanmeldingsformulier kunt u online invullen via www.gemeenteberkelland.nl/sportkampioen.