Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Terug naar het overzicht

Zomertoer Berkelland gaat door

Na 2 succesvolle weken aan het begin van de vakantie, gaan we nu de laatste 2 weken in van de Zomertoer!

Wat gaan we doen?!

  • Maandag 1 augustus bij Voetbal vereniging Ruurlo: Creatief & Techniek met Sandra en Natascha en Culturije. En de Alleskunner met Beweeg Wijs.
  • Dinsdag 2 augustus bij sportpark t Haantje in Neede: Creatief & Techniek met Sandra en Natascha en Culturije. En speel Among Us met Sport Federatie Berkelland.
  • Woensdag 3 augustus bij het gemeentehuis in Borculo: Creatief & Techniek met Sandra en Natascha en Culturije. En de Alleskunner met Beweeg Wijs.
  • Donderdag 4 augustus bij Sportpark Bijenkamp in Eibergen: Creatief & Techniek met Sandra en Natascha en Culturije. En speel Among Us met Sport Federatie Berkelland.
  • Maandag 8 augustus bij Sportpark Bijenkamp in Eibergen: Sport en spel met de Alleskunner van Beweeg Wijs en creatief met Marika Meershoek en Culturije.
  • Dinsdag 9 augustus bij Voetbal vereniging Ruurlo: Speel Among Us met Sport Federatie Berkelland en Creatief & Techniek met Sandra/Natascha en Culturije.
  • Woensdag 10 augustus bij sportpark t Haantje in Neede: Speel Minute 2 win it met Sport Federatie Berkelland en Creatief & Techniek met Sandra/Natascha en Culturije.
  • Donderdag 11 augustus bij het gemeentehuis Borculo: Speel Minute 2 win it met Sport Federatie Berkelland en Creatief & Techniek met Sandra/Natascha en Culturije.

En natuurlijk zijn er de Zomersportapps van Sport Federatie Berkelland voor spontane potjes voetbal en allerlei andere sporten.

Kijk voor alle activiteiten van de Zomertoer op www.sjorssportief.nl en klik door naar jouw woonplaats (of een van de andere plaatsen in Berkelland) en meld je aan. Veel plezier!

Aanbod voor jongeren

Voor de 12+ers is Jimmy’s Berkelland de hele vakantie open. De locatie in Neede is woensdag, donderdag en vrijdag geopend. Locatie Eibergen op dinsdag en donderdag. En Borculo op dinsdag en woensdag en vanaf 12 augustus ook weer op de vrijdag. Daarnaast is Jimmy’s bezig diverse activiteiten te organiseren in de zomervakantie. 18 augustus is er bijvoorbeeld een Silent Disco. Ga naar Facebookpagina Jimmy’s Berkelland voor de laatste informatie.