Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Overtollige spullen en huisraad

De kringloopbedrijven Aktief en Bohero halen gratis overtollige spullen en huisraad op, ook als het kapot is. Bel voor het maken van een afspraak op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur met 0900 83 13 (lokaal tarief) of plan een afspraak in via www.aktiefonline.nl.

  • Bohero verzorgt de postcodegebieden Borculo 7270 en 7271, Haarlo 7273, Geesteren 7274 en Gelselaar 7275.
  • Aktief verzorgt de inzameling in de overige gebieden.

Brengen

U kunt uw overtollige spullen en huisraad ook zelf wegbrengen. Openingstijden van de kringloopwinkels van Aktief en Bohero vindt u op www.aktiefonline.nl.

Deze spullen kunt u op laten halen of wegbrengen

Meubels, kasten, lampen, (brom)fietsen, boeken, kleding, pannen, serviesgoed, speelgoed, oud ijzer (zoals gasfornuizen), wit- en bruingoed (alle apparaten met een stekker en/of batterijen, zoals t.v. ‘s, koelkasten, diepvriezers, computers) en vloerbedekking (de vloerbedekking moet zijn gebundeld in pakketjes van maximaal 25 kg en 1 meter breed en wordt apart van de andere spullen opgehaald).

Deze spullen kunt u niet op laten halen of wegbrengen

Bouw- en sloopafval, verpakkingsmateriaal, bedrijfsapparatuur, klein chemisch afval, banden, brandblussers, tuinafval. Deze spullen kunt u tegen betaling naar een particulier afvalbrengpunt brengen.

Particuliere afvalbrengpunten

Tegen betaling kunt u alle afvalsoorten afvoeren naar de volgende particuliere brengpunten:

Neem voor de zekerheid eerst even telefonisch contact op over openingstijden, tarieven en dergelijke.