Bedrijven

Bedrijventerreinen

Berkelland heeft 18 bedrijfsterreinen met een totale oppervlakte van 275 hectare. Afhankelijk van de ligging varieert de prijs van een kavel tussen de € 90 en € 110 per m2, exclusief omzetbelasting. Het meest actuele aanbod van bedrijventerreinen in Berkelland ziet u op de bedrijventerreinenkaart.

Bedrijf starten, vestigen, verhuizen of uitbreiden

Wilt u een bedrijf starten of vestigen in de gemeente? Of wilt u uw bedrijf verhuizen binnen de gemeente? En heeft u vragen over wat bijvoorbeeld een geschikte locatie zou kunnen zijn? Of in hoeverre uw bedrijf in het bestemmingsplan past? Neem dan contact met ons op. Wij begeleiden u graag bij de vestiging of verhuizing.

Controleer ook of u een omgevingsvergunning, milieumelding of milieuvergunning moet aanvragen. Dit geldt ook als u een bedrijf aan huis wilt starten.

Voor bestaande bedrijfspanden kunt u onder andere terecht bij de lokale makelaars. Naast de lokale makelaars bieden Fundainbusiness.nl en Propertynl.com ook vastgoed aan. Ook kunt u kijken op onze lokale bedrijvenatlas

Ja, de gemeente kan bij de aanvraag van bepaalde vergunningen, subsidies en bij vastgoedtransacties een Bibob-onderzoek doen.

Met zo’n integriteitsonderzoek wil de gemeente voorkomen dat ze criminele activiteiten faciliteert. Ook beschermt de gemeente zo de bonafide ondernemers.

U kunt contact opnemen met team economische zaken.