Bedrijventerreinen

Berkelland heeft 18 bedrijfsterreinen met een totale oppervlakte van 275 hectare. Afhankelijk van de ligging varieert de prijs van een kavel tussen de € 75 en € 110 per m2, exclusief omzetbelasting. Het meest actuele aanbod van bedrijventerreinen in Berkelland ziet u op de bedrijventerreinenkaart.

Bedrijf starten, vestigen, verhuizen of uitbreiden

Wilt u een bedrijf starten of vestigen in de gemeente? Of wilt u uw bedrijf verhuizen binnen de gemeente? En heeft u vragen over wat bijvoorbeeld een geschikte locatie zou kunnen zijn? Of in hoeverre uw bedrijf in het bestemmingsplan past? Neem dan contact met ons op. Wij begeleiden u graag bij de vestiging of verhuizing.

Controleer ook of u een omgevingsvergunning, milieumelding of milieuvergunning moet aanvragen. Dit geldt ook als u een bedrijf aan huis wilt starten.

Voor bestaande bedrijfspanden kunt u onder andere terecht bij de lokale makelaars. Naast de lokale makelaars bieden Funda.nl en Propertynl.com ook vastgoed aan. 

Ja, de gemeente kan bij de aanvraag van bepaalde vergunningen, subsidies en bij vastgoedtransacties een Bibob-onderzoek doen.

Met zo’n integriteitsonderzoek wil de gemeente voorkomen dat ze criminele activiteiten faciliteert. Ook beschermt de gemeente zo de bonafide ondernemers.

De gemeente Berkelland heeft een contactfunctionaris, de heer J. Lubben. Hij is het persoonlijk en direct aanspreekpunt voor ondernemers. Informeer naar de uitgebreide mogelijkheden. Wilt u meer weten? Bel met ons via telefoonnummer 0545 250 250 of stuur ons e-mail .