Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Je schuld delen kost niks

Iedereen kan in de schulden terechtkomen. Je ziet het niet altijd aankomen. En soms juist wel. Een schuld is niks om je voor te schamen. Toch zorgt die schaamte er vaak voor dat je er niks over durft te zeggen. Of dat je geen hulp durft te zoeken. Maar daarmee verdwijnt de schuld niet. Sterker nog: die groeit alleen maar. Net als je problemen.

Wacht niet te lang met het zoeken van hulp. Medewerkers van Voormekaar staan voor je klaar. Ze luisteren, helpen je op weg en kunnen je doorverwijzen naar schuldhulpverlenende instanties. Een telefoontje is zo gedaan en je belt nooit voor niks. Hulp is er voor iedereen. Dus bel met 0545-250 300.

Op de website jeschulddelenkostniks.nl vind je checklists wat je kunt doen als je schulden hebt en veel gestelde vragen. Er staan ook verhalen op van Berkellanders die in de financiële problemen kwamen en hulp hebben gezocht en contactgegevens van de belangrijkste hulpverleners, zoals Voormekaar.

Campagne is breed opgezet

Om zoveel mogelijk inwoners te bereiken is er voor de komende 3 maanden een grote campagne opgezet. Er wordt huis-aan-huis in Berkelland een flyer verspreid, er is een aparte website, artikelen in BerkelBericht, een filmpje en veel aandacht op de social media.

De campagne legt de nadruk op: Een schuld maakt je nog niet schuldig en het kan iedereen overkomen. Pieker je iedere dag over geld, dan is het verstandig om in actie te komen. Zoek zo snel mogelijk hulp. Hoe eerder hoe beter. Voormekaar staat voor je klaar.

Voormekaar

Voormekaar is er voor alle inwoners uit Berkelland met vragen over wonen, geld, werk, gezin, relaties, zorg, eenzaamheid of psychische problemen. Wij denken mee, geven advies of bieden ondersteuning.