Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Jongerenraad

Jongerenraad Berkelland is in 2019 opgericht om de stem van Berkellandse jongeren te laten horen in de gemeente. We geven zowel gevraagd als ongevraagd advies en houden ons bezig met thema’s als sport, cultuur, wonen en nog veel meer! Maandelijks komen we bij elkaar om actuele thema’s te bespreken en persoonlijke meningen vorm te geven.

Contact

Lijkt een van deze thema’s je interessant of heb je zelf een onderwerp waar je het een keer met ons over wilt hebben? Of misschien wil jij ook wel lid worden van de jongerenraad! Stuur een berichtje naar jongerenraad@gemeenteberkelland.nl of stuur ons een Insta DM @jongerenraadberkelland en sluit een keer aan!

Leden van de jongerenraad Berkelland

Marit

Mijn naam is Marit en ik woon in Ruurlo. Ik ben 19 jaar oud en heb momenteel een tussenjaar. Ik ben vaak bij de plus te vinden op de slagerij afdeling en in de bediening bij de Luifel. Ik vind het leuk om gezellig met vrienden af te spreken en uit te gaan. Ik zit in de jongerenraad omdat ik het interessant vind betrokken te worden als jongere bij zaken van de gemeente die ons allemaal aangaan.

Floris

Ik ben Floris, 24 jaar oud en getogen in Eibergen. Ik studeer met veel plezier Klimaat en Management bij Hogeschool Saxion in Deventer Sinds 2021 ben ik actief bij de jongerenraad. Ik houd me graag bezig met maatschappelijke vraagstukken zoals de woningnood, klimaatverandering en (jeugd)zorg. Ik probeer op te komen voor de jongeren door mijn stem te laten horen binnen de gemeente, voor nu én voor de toekomst!

Vincent

Mijn naam is Vincent. Ik kom uit Neede. Ik studeer verpleegkunde. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met muziek. De jongerenraad vind ik belangrijk omdat jongeren in de gemeente er toe doen. Daarnaast vind ik het ook leuk om te doen.

Vica

Ik ben Vica Kolbeek. Ik ben 17 jaar en woon in Eibergen. Ik doe de opleiding Mediaredactie bij het ROC van Twente. Daarnaast dans ik veel en ben ik vooral creatief bezig. Ik zit bij de jongerenraad omdat ik de politiek heel interessant vind. En ik denk graag mee over maatschappelijke onderwerpen waar de gemeente mee bezig is. Op dit moment hou ik me bezig met de PR en zet ik me vooral in voor kunst en cultuur.