Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Anouk Tragter-Klein Goldewijk

Anouk Tragter-Klein Goldewijk

Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Een dag om naar uit te kijken en later met een glimlach op terug te kijken.

Mijn naam is Anouk Tragter- klein Goldewijk, getrouwd, moeder van 2 kinderen, wonend in Geesteren en ik zou het een eer vinden om een bijdrage te mogen leveren op deze voor jullie heel speciale dag. In mijn dagelijks leven werk ik als orthomoleculair adviseur in mijn eigen praktijk, doe ik graag aan sport en zet ik mij in voor ons dorp en mijn directe omgeving als o.a. vrijwilliger en bestuurslid.

Een huwelijksceremonie gaat over het verhaal van 2 personen die aan de start staan van een nieuw verhaal, een verhaal samen, een toekomst samen. Graag bereid ik dan ook samen met jullie de ceremonie voor, zodat het ook echt over jullie gaat. Met jullie verhaal en mijn creativiteit maken we er samen een mooie, persoonlijke ceremonie van met plek voor een lach en eventueel een traan, een ceremonie die aansluit op jullie wensen.

De ceremonie deel je met jullie naaste familie en vrienden en het is dan ook belangrijk hen hierbij te betrekken. Ook muziek of een mooi gedicht door iemand voorgedragen kan deel uitmaken van het geheel. Zo is elke ceremonie uniek en persoonlijk, en staat het aan de start van een nieuw verhaal.