Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Pieter Brouwer

Pieter Brouwer

De trouwdag is één van de mooiste dagen in ons leven en daar wordt lang naartoe geleefd. En dus wordt daar minstens even lang naartoe gewerkt! In de trouwdag wordt ontzettend veel tijd en moeite gestoken, want die dag moet bijzonder worden, voor altijd in de herinnering blijven: de feestzaal, de bruidskleding, de auto, de muziek, de trouwlocatie, de fotograaf, teveel om op te noemen. Allemaal zaken die mede bepalend zijn voor het succes van die ene Dag!

Eén van de onderdelen op de trouwdag is de voltrekking van het wettelijke huwelijk bij de Gemeente Berkelland. Als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand is het mijn verantwoordelijkheid om die plechtigheid uit te voeren op de manier die het bruidspaar graag wil. Ik stel in de trouwplechtigheid het bruidspaar en hun wensen centraal. Het gaat er niet om wat ik wil, het gaat erom wat het bruidspaar wil.

Ik zie het dan ook als een prachtige uitdaging om, samen met het bruidspaar, in een goed gesprek en ook tijdens de periode erna, de trouwplechtigheid vorm te geven zodat de plechtigheid helemaal voldoet aan de wensen van het bruidspaar. Natuurlijk is het een officiële plechtigheid, maar dat sluit niet uit dat het warm en persoonlijk mag zijn. En dat is wat ik wil bereiken: een persoonlijke en onvergetelijke gebeurtenis. Als het bruidspaar de trouwzaal verlaat met een goed gevoel, heb ik ook een goed gevoel.

Je doet die dag maar één keer en ik zie het als een grote eer om er aan te mogen bijdragen die ene dag ook tot een onvergetelijke dag te maken.