Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Ria Ruiterkamp

Ria Ruiterkamp

En dan klinkt het antwoord:
Tweemaal een “JA” en een zoen ter bezegeling van dit mooie, intieme moment.

Hoe bijzonder is het dat 2 mensen elkaar op enig moment ontmoeten om vervolgens samen verder op weg te gaan en dit bevestigen met het huwelijk of geregistreerd partnerschap.
Ik stel me dan ook graag aan jullie voor als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand van de gemeente Berkelland:
Ria Ruiterkamp, samen met mijn man woonachtig in Neede. Moeder van 3 volwassen zonen en baasje van hond Woest.

Het is jullie dag! Een dag waarop jullie volop genieten en later met veel plezier en dierbare herinneringen aan zullen terugdenken.

Het officiële gedeelte van jullie huwelijksdag bereid ik graag met jullie voor. Tijdens een voorbereidend gesprek leren wij elkaar kennen en luister ik naar jullie wensen en naar jullie gezamenlijke verhaal. De informatie die ik van jullie ontvang, aangevuld met een snufje van mijn creativiteit en spontaniteit, verwerk ik in een persoonlijke speech. Dat doe ik op een ontspannen en informele manier. Met vrolijkheid maar ook met een gepast officieel tintje. Want het is natuurlijk ook een serieuze gebeurtenis: een officiële verbintenis die jullie samen aangaan, waarbij jullie liefde voor elkaar de basis is.

Ik zie er naar uit om jullie te ontmoeten, jullie wensen en jullie levensverhaal te horen en er een mooie ceremonie van te maken.

Ik vind het uniek en bijzonder om dit voor jullie te mogen doen.