Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Ode aan het landschap

Dit jaar brengen we in Berkelland een Ode aan ons landschap. Omdat we met elkaar wonen en werken in een prachtige omgeving en daar best trots op zijn! Berkelland is namelijk mooi: vanaf het water, vanuit de lucht en op de grond.

Deel uw ode online via #OdeBerkelland

We zijn heel benieuwd naar uw Ode aan Berkelland. Wat vindt u bijvoorbeeld een mooie plek, waar bewaart u mooie herinneringen, wat maakt Berkelland voor u een fijne plek om te wonen of te werken? Deel uw ode en bekijk die van anderen op Facebook of Instagram via #OdeBerkelland.

Ode aan het landschap door onze burgemeester en wethouders

Ode aan Berkelland kaarten

U kunt als inwoner van Berkelland gratis 1 setje Berkellandse ansichtkaarten ophalen bij de plaatselijke VVV of het Toeristisch Informatie Punt. Op is op!   

Zomertoer in het teken van ‘Ode aan het Berkellandse landschap’

Afgelopen zomer stond Zomertoer in het teken van de Ode aan het Berkellandse landschap. Zo was in de aanloop van de Zomertoer een wedstrijd uitgezet: ‘Maak je eigen ode aan het Berkellandse landschap’. Maar ook werden activiteiten georganiseerd zoals: levend monopoly (waarbij je de Berkellandse straten verovert), Berkel-landspelen (waarbij je jouw land verdedigt), Slag(bal) om Neede (slagbal maar net even anders).
Ook de culturele activiteiten waren zoveel mogelijk in een ode jasje gestoken: zoals Land Art en de kunstzinnige wedstrijd.