Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Wie zijn wij?

Werken bij de gemeente Berkelland betekent werken met èn voor de samenleving. We streven ernaar onze inwoners, ondernemers en gasten te voorzien van de best mogelijke dienstverlening. We zijn trots op de dynamiek en het eigen karakter van de grote kernen (Borculo, Ruurlo, Eibergen en Neede) en de kleine kernen. En we zijn trots op de betrokkenheid en zelfredzaamheid die deze kernen uitstralen.

‘Mooi werk’

We gaan voor kwalitatief goed werk, waar de medewerkers trots op zijn en dat ertoe doet voor de samenleving. Wij doen dit door eigentijdse en vernieuwende methoden en technieken in te zetten en door blijvend te leren, óók van onze inzet en resultaten. Dat is wat wij verstaan onder ‘mooi werk’!

Organisatie- en besturingsfilosofie

In onze organisatie- en besturingsfilosofie staat beschreven hoe we werken en wat onze uitgangspunten zijn. We vertellen hoe we invulling geven aan zelforganisatie om samen ‘mooi werk’ te leveren.

Benieuwd naar onze werkwijze? Bekijk dan eens dit filmpje.

B-Young

In de gemeente Berkelland vinden Young Professionals elkaar in het opleidingsprogramma en netwerk B-Young. B-Young staat niet voor leeftijd, maar voor een jonge mindset in de organisatie. Een mindset die we graag verder willen brengen in de organisatie. Vandaar dat het motto: “Doe eens gek, we zijn al normaal genoeg!” leidend is voor het programma van B-Young. Het leerprogramma draagt bij aan de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers en aan de organisatieontwikkeling.

Leren en ontwikkelen

Binnen de gemeente Berkelland vinden we leren en ontwikkelen heel belangrijk. Onze medewerkers krijgen volop mogelijkheden om te leren en kansen om zich te ontwikkelen, zowel binnen hun vakgebied als in hun loopbaan. Dit doen we via onze Berkelland Academie.

We zoeken regelmatig nieuw talent en bieden goede opleidingsmogelijkheden. Wil jij je verder ontwikkelen? Reageer op één van onze vacatures of stuur een open sollicitatie. Mail naar Marieke Koeslag via marieke.koeslag@gemeenteberkelland.nl.

Vacatures

Als gemeente hebben we een breed scala aan taken, functies en verantwoordelijkheden. Misschien is er een vacature die bij je past. Kijk dan op Werken in Gelderland voor onze actuele vacatures.

Is er op dit moment geen interessante vacature voor je, maar wil je wel als eerste op de hoogte zijn van onze vacatures? Via Werken in Gelderland kan je eenvoudig een vacature mailing instellen. Zo ontvang je een e-mail wanneer er nieuwe vacatures online staan die aan jouw zoekopdracht voldoen.