Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Terug naar het overzicht

De ode van wethouder Gerjan Teselink

Dit jaar brengen we in Berkelland een Ode aan ons landschap. Omdat we met elkaar wonen en werken in een prachtige omgeving en daar best trots op zijn! Berkelland is namelijk mooi: vanaf het water, vanuit de lucht en op de grond.

Wat betekent het landschap voor wethouder Gerjan Teselink? “Voor mij geeft het landschap van Berkelland een stukje ontspanning, na een drukke dag kan ik echt genieten van de stilte, de ruimte en de veelzijdigheid. Het mooie van het Berkellandse landschap vind ik dat je, hoelang je er ook woont, je nog steeds verrast kunt worden door nieuwe plekken. Zo kreeg ik de tip van een inwoner uit Ruurlo om het Molenbos te bezoeken. Wat komt hier veel samen; water, natuur en de karakteristieke luiken van het landgoed. Echt een plek om in te lijsten!”

Deel uw ode online via #OdeBerkelland

We zijn heel benieuwd naar uw Ode aan Berkelland. Wat vindt u bijvoorbeeld een mooie plek, waar bewaart u goede herinneringen, wat maakt Berkelland voor u een fijne plek om te wonen of te werken? Deel uw ode op Facebook of Instagram via #OdeBerkelland.

Wethouder Gerjan Teselink met lijst in landschap Berkelland.